Рома ќе збесне: Барселона прави уште една голема „кражба“!?

Барселона планира да го ангажира спортскиот директор на Рома, Мончи, кој има договор до 2021. година со клубот од Рим.

Шпанецот има проблеми со семејството, кое не се прилагоди во Италија, па сакаат да се вратат во Шпанија.

Иако летово им го „украдоа“ Малком, сега планираат тоа да го направат и со Барселона, а таквиот потег нема да им се допадне на Римјаните.

Рома не сака да го пушти, но доколку Мончи притисне, нема да има никаков избор и ќе мора да се прости со шпанскиот спортски директор.

Advertisements