Авионот на Реал Мадрид изгледа како – вселенски брод (ФОТО)

Реал Мадрид го претстави својот авион пред фудбалската јавност и тој изгледа неверојатно.

Играч кој ќе дојде да игра за Реал Мадрид, може да се пожали на многу работи, но на условите во клубот дефинитивно не може.

Еден од доказите за тоа е авионот кој ги пренесува играчите на гостинските натпревари и кој содржи премногу работи кои им се потребни на ѕвездите на Реал.

Туш кабина, широк избор на храна и пијалоци, неверојатна удобност се само некои од предностите на авионот, од кој сигурно играчите никогаш нема да излезат уморни.

Advertisements