Стратегија за кладење во последните минути!

стратегија

Во многуте стратегии за кладење, на самиот врв се наоѓа онаа за обложување на гол или победа во последните минути.

Во последните неколку години, оваа стратегија станува се повеќе и повеќе популарна, посебно на фудбалски натпревари, каде што неретко паѓаат голови во последните минути. Во продолжение на овој текст ќе ви опишеме како функционира и ќе ви дадеме неколку примери.

Оригиналното име на англиски на оваа стратегија за кладење е „last minute goal bet#, а самото име ни зборува за начинот на играње. Облозите се ставаат тимот да постигне гол во последните минути. Колку помалку време до крајот, толку коефициентите се поголеми и тоа е тоа што привлекува многу обложувачи да ја пробаат оваа стратегија.

Во случај на добитен тикет и уште време до крајот, можете да изиграте уште еден тикет. Неретко се случува некој тим да прими гол во последните минути и потоа сите играчи да ги стави во напад и да оди на се или ништо.

Слична стратегија покрај гол во последните минути е кладењето на друг резултат од моменталниот. Пример ако некоја екипа води 1-0 во 86-та минута, обложувањетокоефициент има голем коефициент и може да доведе до голем профит.

Пример за обложување во последните минути од натпреварот

Веруваме дека и сами сте сведоци за интересен натпревар каде што во последните минути се постигнува гол за потикетизедначување. Да замислеме дека натпреварот е во 85-а минута, а на семафорот и понатаму е резултатот 0-0. Секоја следна минута, кофициентот на Х драстично се намалува, за 1 и 2 се зголемува. Овде може да се обложувате на два начини. Првиот начин е оној со поголемиот коефициент, односно избирате еден тим кој ќе победи. Другиот начин да се обложите на 12 двојна шанса или Over 0.5. Во тој случај битно ви е некој да постигне гол.

Кои спортови се најпопуларни за обложување во последните минути?

Овој вид на кладење, најпопуларен е кај фудбалот кој неретко се покажува како добитен. Исто така, облозите на послабите типови во последните минути имаат одличен коефициент и неретко се случува да победат. Во тој случај може да добиете голема сума на пари за мал влог.

Дали може со оваа стратегија да се профитира?

Со оваа стратегија за кладење може да заработите убави пари на мла влог, но ризикот од губење е голем. Овој вид на кладење, нуди екстра високи коефициенти, но со малку среќа и следење, може да се заработи.

За оваа стратегија ви препорачуваме онлајн обложување. За да не мора да бидете цело време во обложувалница, со помош на онлајн обложувањето ќе бидете во можност да изиграте натпревар каде и да сте. Се што ви е потребно е компјутер или мобилен телефон и интернет конекција.

За повеќе стратегии за обложување посетете го сајтот Кладење.МК

обложувалница

Advertisements