Ванда е актуелна: Многу фудбалери ја посакуваат сопругата на Икарди!

Аргентинката привлекува големо внимание на Апенините.

Сопругата на Мауро Икарди, Ванда Нара, стана навистина позната во светот на фудбалот, но не само поради врската со фудбалерот на Интер.

Таа е и негов правен застапник и тоа прилично добар бидејќи веќе еднаш успеа да му обезбеди одличен договор со Нероазурите.

Сега сака повеќе за својата фамилија, а дека одлично плива во менаџерските води потврдуваат и сознанијата на Тутоспорт кои тврдат дека таа добила неколку понуди да застапува уште двајца фудбалери на Интер, но и еден на Рома.

Нивниот идентитет не е откриен, единствено се знае дека фудбалерот од редовите на Волците е напаѓач. но Ванда ја одбила таа понуда бидејќи сака да се фокусира на своето семејство.

Изгледа дека аргентинката не е само убаво лице, но и многу повеќе…

Advertisements