Аргентинецот ќе збесне поради љубовна игра на Лопез: Ванда ме вика кога Икарди е во карантин!

Еден од најинтригантните љубовни триаголници во светот е тој меѓу Мауро Икарди, Ванда Нара и Макси Лопез.

Икарди и Лопез во минатото беа неразделни пријатели, но во меѓувреме ги прекинаа односите поради сексапилната Ванда.

И додека Икарди и Лопез денеска се поранешна пријатели, но Ванда не загуби контакт со својот поранешен сопруг, па го вика кога напаѓачот на Интер во карантин.

„Да, Ванда ме вика кога Икарди е во карантин. Тие игри не ги сакам, таа денеска е мажена за друг човек и има деца со него. Во одредени денови ме вика, не сакам повеќе да бидам дел од играта, која ја создава“, кажа Лопез.

Advertisements