Играч на Барса не може да изврши трансфер поради бизарна причина


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Фудбалерот на Барселона Даглас Переира договори трансфер во бразилската екипа Крузеиро.
Се беше завршено, но проблем настана кога Даглас требаше да замине во Бразил со цел да потпише договор.
Баш во тоа време крадци го ограбиле Даглас и тој не можеше да ја помине границата па потпишувањето на договорот е одложено за понеделник.
Навистина е вистински пех…