Конте на Стенфорд Брид доведува репрезентативец на Аѕурите


Роналдо и со 39 години ја предводи Португалија! ↓↓↓


Челси е спремен да ја исполни желбата на својот нов тренер.

Клубот од Стенфорд Бриџ е на пат за во своите редови да го доведе репрезентативецот на Аѕурите, Емануеле Џакерини, јавува Скај Спортс.

Агентот на стрелецот на првиот гол за Италијаните на ЕВРО изјави дека неговиот клиент е многу заинтересиран за соработка со Конте.

Тој наведува и дека сеуште немало официјални контакти од страна на лондонските Сини.