Роналдо во стил, љуби љуби но глава не губи


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Кристијано Роналдо на тренинг направи нејверојатна сцена.

Португалија вчера го одработи последниот тренинг пред денешниот натпревар со Австрија.

Имено тој прво флертуваше со една девојка од трибините, каде што со гестикулација покажа да го повика, а подоцна на терен се бакнуваше со сосема друга девојка.

https://www.youtube.com/watch?v=dLHvtchyHv4