“Мариоманија” во Турција, доколку замине еден, доаѓаат двајца


Вежби за рехабилитација после повреда на преден вкрстен лигамент ↓↓↓


Новиот шампион на Турција, екипата на Бешикташ се соочува со еден проблем.

Имено, доколку екипата ја напушти досегашниот напаѓач Марио Гомез, овој тим ќе го сврти вниманието кон доведување на “Марио тандем”. Односно, Марио Манџукиќ и Марио Балотели би можеле да тргнат на пат кон Турција, доколку споменатиот играч ги напушти редовите на Бешикташ.

Сигурно дека тогш Бешикташ би имал одличен напаѓачки тандем кој би им бил тоа како корисен во Европа.