Новите дресови на Манчестер Сити изгледаат целосно поинаку


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


На интернет се појавија фотографии од новите дресови на Манчестер Сити кои изгледаат многу поразлично од претходно.

Оваа екипа во наредната сезона прв пат ќе настапува со нов грб, а и самите дресови изгледаат поинаку. Бојата и спонзорот остануваат исти, најголемата разлика е во тоа што ракавите ќе бидат во нешто потемни нијанси.