Последниот дрес на Франческо Тоти – Рома, тоа го можеше подобро


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Не сме воодушевени.

Да беше некој друг во прашање тоа би било во ред, но Рома не навикна на елегантна опрема, дресови по кои се издвојуваше од конкуренцијата. Овие за следната сезона не не импресионираа.

Било како, ова ќе биде последниот дрес на Франческо Тоти.