Видео: Последниот километар од супервозбудливиот почеток на Тур Де Франс


Финале: Кој до титула? Шпанија по четврти или Англија по прв пат!? ↓↓↓


Кога е во прашање велосипедизмот и спринтерството, Петар Саган се смета за крал, а зошто е тоа така, тој покажа на третата етапа на овогодинешниот Тур Де Франс.

Погледнето го возбудливиот последен километар од третата етапа.