Во Боливија куче влезе во теренот и го дупна фудбалот!


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1 ↓↓↓

Во фудбалски натпревар во Боливија помеѓу Блуминг и Национал Потоси полициско куче влета на теренот.

Кучето го бркаа полицајци како и играчи а тој трчаше по теренот со дупнатата топка во устата.

На видеото подолу можете да погледнете што точно се случуваше таму.