Кога не сака – не сака: Дури и 100 пати да шутнеа, немаше да влезе топката во гол (ВИДЕО)


Финале: Кој до титула? Шпанија по четврти или Англија по прв пат!? ↓↓↓


Неверојатна сцена беше забележана меѓу Вингејт Финчли и Дулвич Хамлет во англиската аматерска лига, која припаѓа дефинитивно на категоријата „верувале или не“.

Само во еден напад беа создадени многу шанси, но топката ниту еднаш не успеа да влезе во гол, а постојат моменти кога поголема е можност да ја затресе мрежата, но сепак тоа не се случува.