Лукаку нема да ја менува средината!

Контроверзниот Мино Раиола денеска изјави дека Ромелу Лукаку нема да замине од Евертон и ќе потпише нов договор.

Договорот му истекува во 2019, а Раиола беше прашан дали Лукаку ќе остане во Евертон, на што менаџерот одговори со да.

Беше прашан и колку е сигурен во тоа: „99.9999“

„Ќе потпишеме договоро. Тоа ни е целта.“ – изјави Раиола.