Руни за само 2 часа изгубил богатство во казино!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба!↓↓↓Вејн Руни зад себе има сезона за заборавање, а по се изгледа дека ниту неговиот приватен живот не оди по планот.

Медиумите објавија дека Руни има проблеми во бракот со сопругата која неодамна замина со неговите деца. Очигледно дека на него му недостига семејството, па своето време го поминува по обложувалници.

Според медиумите, Руни пред неколку денови бил во едно казино во Манчестер во кое за 2 часа изгубил половина милион фунти.