Салах би можел да замине од Ливерпул, а од неговата цена „боли глава“

0

Неговите услуги ќе може да ги платат само неколку клубови во светот.

Ливерпул го извести составот на Реал Мадрид дека доколку го сакаат Салах во нивната екипа, тогаш ќе мора добро да се потрудат.

Според шпанските медиуми, Ливерпул поставил цена за Салах од 180 милиони евра, па сега одлуката останува на Реал.

Share.