Атрактивната Дилета се врати во студио, па со „жешко“ издание ги возбуди сите 📸

Атрактивната водителка Дилета Леота повторно се врати на работа, и тоа во студиото, од каде што ги почести фановите со провокативна фотографија.

Дилета работи за „ДАЗН“, а веднаш објави нова фотографија на социјалните мрежи, по која фановите останаа воодушевени.

„Жешката“ фотографија минимално ги открива нејзините гради, а повеќе од илјада коментари доби водителката за неколку часа.