Бекам на својот наследник испрати пригоден подарок


Време е за ЕП: Супер дерби уште на стартот, тест за домаќинот! ↓↓↓


Дејвид Бекам на Маркус Рашфорд испрати пригоден подарок како сатисфакција за пружењето на што подобри партии во дресот на Ѓаволите.

Бекам со подарокот го напиша следното:

„Маркус, продолжи да работиш силно. Како што досега играш со многу страсти, и нека те следи среќа, Дејвид Бекам 7“.