Даралиовски: Би играл и без пари за Пелистер!


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Оливер Даралиовски е дете на пелистер кој на 18 години го напушти својот матичен клуб и замина на печалба во неколку грчки клубови. Откако се врати во Македонија настапуваше за ФК Младост ЦД, ФК Новаци.

За летниот переоден рок Даралиовски вели: Желба ми е повторно да го облечам зелено белиот дрес, доколку бидам повикан спремен сум да помогнам за тимот кој отсекагаш сум го сакал.