Дилета Леота ги „изгоре“ навивачите со „жешко“ видео на шипка за стриптиз (ВИДЕО)

Најзгодната новинарка во светот, која остава без здив, Дилета Леота од Италија доби огромна популарност, па постојано привлекува внимание со нејзините објави на социјалните мрежи, меѓу кои се и многу „жешки“ слики и видеа на Инстсаграм.

Дилета ги покажа сите облини на нејзиното последно видео, на кое може да се забележи како таа тренира на шипка за стриптиз.