Дилета Леота соопшти убави вести – бремена е од Кариус (Видео)


Чекаме казна за Даку! (ја дочекавме) ↓↓↓


Една од најзгодните спортски водителки во светот, Дилета Леота соопшти дека е бремена од поранешниот голман на Ливерпул, Лорис Кариус.

Видеото беше објавено на социјалните мрежи, односно на профилите на Дилета и Кариус.