Го избраа на драфтот, па го почести татко му со – скап автомобил ?

Крилниот кошаркар Ајзек Окоро беше избран како петти пик на драфтот во НБА-лигата и потпиша за Кливленд кавалирс.

Младото момче ќе ја почне кариерата во Кливленд, а по изборот на драфтот почна прославата во семејството на кошаркарот.

Неколку минути откако го избраа на драфтот, Окоро реши да го почести татко му со нов автомобил и му купи Рејнџ Ровер.