Ибрахимовиќ и Михајловиќ избраа песна која ќе ја пејат во дует во Сан Ремо

Во четврток ќе се одржи познатиот музички фестивал Сан Ремо на кој ќе настапат Синиша Михајловиќ и Златан Ибрахимовиќ.

Србинот и Швеѓанецот ќе пејат песна од 1972 година, која се вика „Ио Вагабундо“. Тие двајца се големи пријатели, а сега ќе биде интересно да го видиме нивниот дует.