Колку навистина има години Ренато Санчез?


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Во изводот на родените му пишува дека има 18, многумина не му веруваат, а во групата тие што не веруваат е и легендарниот француски тренер Ги Ру.

Ги Ру на Ренато му дава шет – шест години повеќе.

„Нема шанса дека тој има 18 години. Датумот на неговото раѓање сигурно не е точно. Верувам дека има 23-24 години“, рече човекот кој 46 години беше на клупата на Оксер.

„Тоа што се води дека има помалку години отколку што е навистина не ја намалува неговата класа. Тој е страшен играч“, заклучи  Ру.