Лацио ја одреди цената за Милинковиќ Савиќ

Сергеј Милинковиќ Савиќ блеска оваа сезона во дресот на Лацио и повторно стана интересен за големите европски клубови.

Така, за него сега интерес има од Реал Мадрид и ПСЖ кои се подготвени да издвојат голема сума на пари за да го привлечат фудбалерот во своите едови.

За Лацио да го пушти својот најдобар фудбалер ќе треба да добие 120 милиони евра, сума која е доста висока, но која заинтересираните тимови веројатно ќе ја платат за да го обезбедат неговиот потпис.