Милик стигна во Италија и ја заврши работата


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Медиумите соопштија дека се е готово, но што ќе каже Ајакс?

Аркадиус Милик е на летување во Карпи, но таму слета и неговито агент. Тој не отиде на познатото летувалиште, туку на состанок со луѓе од Наполи.

Милик се договорил со Наполи, а остана уште Де Лаурентис да се договори со Ајакс.

Трансферот би требало да го финансира продажбата на Маноло Габиадини кој е во сенка на Пипита, а има многу клубови кои би го купиле.