Познат клуб делел подароци на судиите, полицијата им влезе во просториите! (Видео)


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Голем скандал тресе еден од најпознатите клубови во светот, а тоа е Бока јуниорс, затоа што подготвувал подароци за судиите.

Домашните Навивачи го забележале тоа и веднаш повикале полиција за да го истражи случајот.

Бока јуниорс подготвувале подароци за судиите, а кога пристигнала полицијата од тимот им кажале дека тоа е ритуал кој го прават секогаш кога играат натпревари.