Прво нов грб, па засилувања, а денеска и нови дресови


Роналдо и со 39 години ја предводи Португалија! ↓↓↓


Многу нови работи се случуваат на Итихад во овие денови.

Прво во Манчестер Сити е објавено дека во новата сезона ќе се влези со нов грб.

Потоа на Итихад пристигна и Нолито, од редовите на шпанска Селта.

Се очекуваат уште засилувања на Итихад.

Сега се претставени и новите дресови за сезоната 2016/17.

Како новата гарнитура изглеа, мора да се признае дека е слична на минатогодишната, погледнете во продолжение.