Пукна трибина полна со навивачи на „Бомбонера“ (Видео)


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Од легендарниот стадион „Ла Бомбонера“ пристигнаа неверојатни снимки на кои може да се забележи дека дел од трибината пукнал и истиот се тресе додека навивачите се на неа.

Меѓутоа навивачите на Бока јуниорс не се исплашија од ситуацијата, па останаа на трибината до крајот на натпреварот, но сепак раководството ќе мора да размисли за санација на истата.

Стадионот на Бока јуниорс е еден од најлегендарните во светот, а навивачите секогаш создаваат неверојатна атмосфера.