Репрезентативците се опуштија: „Ќе пијам, ќе лумпувам ечи“ во Букурешт! 🎥

Македонските фудбалери се одлично расположени пред почетокот на Европското првенство, а тоа можеше да се забележи и денеска кога Елиф Елмас донесе голем звучник.

Репрезентативците се во балон и не смеат да го напуштат хотелот поради ситуацијата со вирусот, па Елмас реши да ги расположи неговите сонародници, кога пушти песна од Гоце Арнаудов.