Шакира даде коментар за аферата на Пике


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба!↓↓↓Фудбалерот на Барселона, Жерар Пике реши да се раздели од атрактивната пејачка Шакира по 12-годишна љубовна врска.

Популарниот фудбалер ја изневерил пејачката неколку пати, а последната афера му беше со помлада девојка од Шакира.

Шакира досега не зборуваше јавно за случајот, но овој пат реши да ја каже својата страна на приказната.

„Тешко е да се зборува за ова. Досега само молчев и се обидував да ја обработам цела ситуацја. Да, тешко е да се зборува бидејќи сè уште поминувам нз тоа. Нашата разделба не е како нормална, затоа што ова е тешко за мене и моите деца“, вели Шакира.