Скандал: Навас се изживувал врз вработен и го терал да спие во подрум


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Голманот Кејлор Навас стана слободен агент откако му заврши договорот, но пред да почне потрага по нов клуб се соочува со сериозен проблем.

Поранешен вработен во домот на Навас обвини дека бил искористен и голманот се изживувал врз него.

Човекот кој бил вработен во куќата неделно работел по 90 часови за плата од 3.200 евра, а секогаш му биле исплаќани парите на рака. Навас го принудил вработениот да живее во подрум без прозорци.