Српска легенда без милост: Милинковиќ-Савиќ трча како баба!


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Поранешниот фудбалер и актуелен стручен коментатор Раде Богдановиќ повторно ги критикуваше неговите сонародници по ремито против Словенија (1-1).

Богдановиќ распали по Сергеј Милинковиќ-Савиќ кој беше виновен за голот за предност на Словенија.

„Јас го навредив Милинковиќ-Савиќ, а никој од гледачите не го слушна тоа. При голот, тоа беше срамота, само што влезе на терен, а трча како баба. Играта ни е веќе прочитана, не видов ниту еден добар потег“, кажа Богдановиќ.