Волкановски го крсти третото дете во Македонска црква во Австралија (Фото)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Популарниот борец со македонско потекло Александар Волкановски го крсти и третото дете во македонска православна црква во Австралија.

Волкановски и во минатото ја покажуваше својата љубов и почит кон земјата на неговиот татко, а тоа го потврди и со новите фотографии.