Барса надвор од Ла Лига? Што мисли Рамос за тоа?


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Барселона се наоѓа во Каталонија која се бори за независнот од Шпанија, а Барселона е еден од двата најдобри шпански тимови.

Сепак постои можност после независноста на Каталонија овој клуб да ја промени лигата, дали е тоа реално?

Шансите пораснаа а што Серхио Рамос вели за тоа?

„Комплицирано е. Тешко е да се прифати независноста, Барселона сакам да остане во лигата. А против Гирно се чувствував Шпанец како и досега“ – вели Рамос