„Волшебно е да се игра со Тоти!“


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Мохамед Салах ужива да игра со Џеко.

Тандемот Џеко-Салах е незапирлив оваа сезона и Салах призна дека сака да соработува со Џеко кој во Серија А оваа сезона постигна 27 голови.

„Се чувствувам добро во Рим и среќен сум што сум таму. Тука ми се сите пријатели, градот ми се допаѓа и мојата сопруга е среќна.“

„Волшебно е да се игра со Тоти. Дури и кога бев во Фиорентина, му се восхитував и го сметав за гигант.“

„Џеко минатата година не беше среќен, но во фудбалот тоа се случува. Оваа сезона постигна многу голови и тој е многу важен за тимот.“