Касано повторно направи хаос


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Италијанецот минатата недела изјави дека се пензионира и по неколку дена се предомисли.
Тој со својата одлука ја шокираше Верона,каде што тој ја напушти како слободен играч.
Одкако поминаа 15 дена како што тој пристигна,тој одлучи да си замине.

Немам намера да го оставам фудбалот,но едноставно не се чуствувам добро во Верона,во добра форма сум веке 15 дена на припреми но психички не е како што треба,Фала на Верона за тоа што направи за мене.

Каде ке ја продолжи Касано својата кариера е сеуште не познато.