Се продолжува лудилото во Серија Б!


Го чекав ова! Аргентина на „мојата“ Холандија - 18 ден ↓↓↓Во втората италијанска фудбалска лига оваа сезона се случува нешто што ретко се гледа во фудбалскиот свет после 12 кола.

Разликата помеѓу првиот и последниот тим е само 11 бодови, а екипата на 13тото место, Бреша со една победа може да се премести дури на 4тото место. Поради тоа Серија Б е во центарот на вниманието на целиот фудбалски свет.

Натпреварите од коло во коло се се повеќе и повеќе интересни.