Атанасов ги посвети двата гола против Локомотива на својот починат другар 📸

Хајдук славеше со 6-3 против Локомотива Загреб, а македонскиот фудбалер Јани Атанасов постигна два одлични голови, па потоа ги прослави со солзи во очите и поглед кон небото.

Атанасов се реши на таков потег со цел да се збогува со неговиот починат другар, за кој претходно објави и порака преку социјалните мрежи.