Барселона има големо изненадување на дресот за следната сезона ?


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Барселона во претходните сезони често го менуваше изгледот на дресовите, па така тие можевме да ги забележиме во повеќе верзии, а промени ќе доживее и дресот за следната сезона.

На социјалните мрежи се појави дрес, кој го изработи „Најк“ специјално за Каталонците за следната сезона и тој изгледа интересно.

Лентите уште се тука, но тие се различни за разлика од претходно и ова е навистина интересен дизајн.