Човек со секира сакал да направи масакр во фан-зона во Германија (Фото)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Европското првенство (ЕП) почна пред два дена, а веќе беа забележани неколку инциденти, меѓу кои еден во фан-зона во Хамбург.

Едно лице со секира и молотов коктел сакало да направи масакр на ЕП во Германија, но за среќа полицијата реагирала брзо.