Ѓоковиќ ѝ се молел на кралицата Елизабета, но не добил никаква помош!


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Во последните денови главна тема е кралицата Елизабета која почина, но сепак денеска е во центар на внимание затоа што не сакала да му помогне на најдобриот српски тенисер Новак Ѓоковиќ.

Во текот на драмата во Австралија, семејството Ѓоковиќ побарало помош од кралицата Елизабета, но на крајот останале разочарани.

„Кралицата Елизабета ги игнорираше молбите на таткото на Новак да се вклучи и да помогне на Австралијан опен. Меѓутоа, кралицата немала време за такво нешто“, пишуваат британските медиуми.

Таткото на Новак не се откажувал и барал помош за да се заштитат правата на Ѓоковиќ, но Србинот остана без специјална дозвола за настап.