Хрватска атлетичарка откри дека е изневерена, сопругот со швалерката се јави во емисија (Видео)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Една од најпознатите хрватски атлетичарки, Бланка Влашиќ дозна дека нејзиниот сопруг Рубен ван Гухт ја изневерува и тоа на неверојатен начин.

Ван Гухт известува за Европското првенство (ЕП) во Германија, а при вклучување во живо на една телевизија можеше да се забележи неговата љубовница на креветот.