Колку пари троши семејството на Шумахер за неговото лекување?


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Еден од најдобрите возачи во Формула 1, Михаел Шумахер сè уште се лекува по тешката повреда на скијање на Алпите.

Семејството на Шумахер има сериозни проблеми и трошоци поради здравствената состојба на седумкратниот шампион во Формула 1.

Италијанските медиуми пишуваат дека трошоците за лекување на Шумахер се проценува на неверојатни седум милиони евра годишно.