Лотито заспа додека разговараа за италијанскиот фудбал, Де Лаурентис мораше да го буди (Видео)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Претседателот на Лацио, Клаудио Лотито доби жестоки критики од италијанската јавност откако заспа на собранието за иднината на италијанскиот фудбал.

Лотито заспа додека се зборуваше за италијанскиот фудбал, па првиот човек на Наполи, Аурелио Де Лаурентис мораше да го разбуди.

Интересно е тоа што Лотито веднаш почна да се правда дека не заспал, туку ги затворил очите и слушал за што се разговара.