Не е за големи дела – Сите промашувања на Игуаин во финалата во последните три години


Вежби за рехабилитација после повреда на преден вкрстен лигамент ↓↓↓


Финале на СП против Германија, финале на Копа Америка 2015 година против Чиле и финале на Копа Америка 2016 против Чиле. Во секое финале Игуаин беше еден од трагичарите.