Новиот дрес на Валенсија никој нема да остави рамнодушен!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба!↓↓↓Нема сомнеж дека ќе има многу гласови и за и против.

И она што е сигурно – дизајнот на новиот дрес дефинитивно привлекува внимание поради својот изглед.

На Местаља сигурно ќе има и доста критики на сметка на новиот изглед, но челниците на клубот сметаат дека ова е вистинско решение.