Официјално: Ова е новиот дрес на Рома


Време е за ЕП: Супер дерби уште на стартот, тест за домаќинот! ↓↓↓


Некако подруго во однос на досегашниот дрес. Што мислите за новото издание на Рома за наредната сезона?