Протекоа фотографии од дресот на Барселона за следната сезона (Фото)


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Во јавноста протекоа фотографии од дресот на Барселона кој каталонците ќе го носат следната сезона.

Ново на овој дрес е што се враќаат вертикалните линии, кои овој пат ќе бидат подебели, а новина исто така е што меѓунив ќе има и жолта боја.

Дресот е инспириран од дресовите кои се носеле за време на 1920та година, кога клубот бил најуспешен во Шпанија.